Jordi Argullós

Benvolgut Jordi 
com deus saber s'està renovant la web del club i hi ha un apartat d'entrevista. Aquesta secció es vol iniciar amb tu com a protagonista, donada la teva relació amb el club.

T'agraïm la teva col•laboració.

 

- Quina relació tens amb l'esport de l'hoquei? Quan et vas iniciar? En quin equip?

Als quatre anys, vaig començar amb l'hoquei tradicional a la meva escola: el centre d'estudis Voramar. Després vaig passar per l'ET Clot, d'allà al FC Barcelona on vaig estar dos anys com a júnior i sub23 i després al Caldes de Montbui per acabar la meva vinculació en el món de l'hoquei tradicional a l'A.E Sant Andreu on vaig estar fins als 30 anys.

- Quina relació tens amb el CHL Premià? Fes una mica d'història, sisplau

Cap a l'any 94-95, vaig contactar amb amics que havíem coincidit al tradicional i em van dir que estaven jugant a un esport nou molt divertit que va resultar ser l'hoquei línia, vaig anar allà on el feien, que era Premià.

- Quins beneficis creus que es poden obtenir de la pràctica de l'hoquei, enfront d'altres esports?

Coordinació, equilibri, resistència, força i també a pensar ràpid. El jugador ha d'executar les accions el més ràpid possible, en cas contrari, no hi té gaire a fer.

- Quina recomanació fas als teus jugadors abans del partit?

Que gaudeixin de poder practicar l'esport que els agrada i que guanyin sinó, patiran al proper entrenament, jajajaja.

- Què els recomanes quan el marcador no els és favorable?

Que confïin en ells i en les seves possibilitats. Si el jugador fa això, té molt de guanyat.

- Què t'aporta a tu personalment l'hoquei com a entrenador?

Enriquir-me dels meus jugadors i de molt bona gent que hi ha en aquest esport, a part de conèixer gent, fer amics i també enemics, jajajajaja

- És important l'assistència a tots els entrenaments? Quan davant les obligacions dels estudis, un jugador es planteja no assistir als entrenaments o fins i tot, als partits, creus que fa bé?

Penso que NO fa bé. La disciplina que pugui tenir en l'esport, és extrapolable a totes les activitats de la seva vida quotidiana.

- A vegades sembla que els resultats no acompanyen a l'esforç de l'equip, què cal fer? On estan els errors?

Seguir treballant i seguir i seguir .........i que tothom reconegui els seus errors, no és correcte carregar sempre la culpa als jugadors, de fet és el més fàcil i és el que fa molta gent.

- És important que els pares assisteixin als partits?

El meu fill té 21 anys i la meva filla 16 i cada cop que podem jo i la meva dona hi anem, crec que per ells és important.

- Quina creus que ha de ser l'actitud del públic durant els partits?

Animar als seus sense faltar al respecte a ningú, ni a l'equip contrari ni a l'àrbitre. S'ha de donar exemple, ja que, els nostres fills faran el que ens han vist fer als pares.

- Com definiries un bon jugador d'hoquei?

Bon patinador, molt tècnic, molt ràpid en l'execució de tots els moviments i sobretot amb sacrifici i actitud vers als seus companys. Personalment, no m'agraden els jugadors que posen el seu lluïment personal per damunt de l'equip.

- A qui creus que hauríem de fer-li la següent entrevista?

A l'Ana Padró, és una de les persones que ha fet més per aquest esport i mai se l'hi ha reconegut.

Júlia Riera