Presentació

L'11 de juliol de 2006 es funda a la nostra vila el CLUB HOQUEI EN LÍNIA PREMIÀ, un club dedicat a l'hoquei en línia i que té els seus orígens en la secció d'hoquei del Club Hoquei Premià, fundat el 1986. Els òptims resultats de les diferents categories al llarg d'aquests vint anys i l'esperit de superació i d'ampliació d'objectius van estimular la junta directiva de l'antiga secció d'hoquei en línia a desvincular-se del club mare i constituir-se en un club amb identitat pròpia.

Des d'un bon principi, aquest esport ens va captivar i entusiasmava tothom qui el practicava i qui el contemplava, tant per la seva espectacularitat com per la rapidesa. La bona feina i les bones gestions a nivell esportiu van fer que en els tres primers anys de vida el club aconseguís dos campionats de Catalunya i dos d'Espanya en categoria sènior.

La nostra voluntat és continuar consolidant aquest esport, i ja hem aconseguit que Premià de Mar sigui punt de referència en la seva pràctica. Però sens dubte, el nostre objectiu principal és continuar aconseguint títols que engresquin l'afició i la població en general, i refermi l'assistència de nens i nenes a la nostra escola d'hoquei, com també a les diferents categories.

L'hoquei en línia és un esport en creixement a casa nostra i arreu del món. La selecció catalana ha estat present en dos mundials d'hoquei en línia i el nostre club contribueix amb els nostres esportistes a donar categoria i competitivitat a la nostra selecció.

Així doncs, us donem la benvinguda a la nostre web i al nostre club.